Cryo 21

Alegria Karien - wat is Cryo 21

Wat is Cryo 21?

De cryotherapie is een therapeutische toepassing van koude. Cryo21 vindt zijn doeltreffendheid in de creatie van een thermische schok die de temperatuur van de vetcellen doet dalen.

Deze actie verwekt een geleidelijk en spontaan eliminatieproces die apoptose of geprogrammeerde celdood wordt genoemd.

De temperatuur van de huid gaat in een minimum van tijd van 34°C naar ongeveer 8°C zonder het creëren van een koudegevoel.

De koude ontwikkeling bevordert de bloedsomloop in de huid waardoor deze verstevigt en weer zijn oorspronkelijke spanning krijgt.

Zo verminder je vetophoping en wordt de versteviging van je cellen bevordert.

Alegria Karien - Cryo 21 voorbereiding

Cryo 21 voorbereiding

Een Cryo 21 behandeling wordt gestart met een gesprek waarbij gevraagd wordt naar uw wensen en verwachtingen. We kijken ook of er eventueel contra-indicaties zijn.

In één behandeling kan een zone met maximum grootte van één A4- blad behandeld worden, eventueel opgedeeld in meerdere kleine zones.

Staan er meerdere zones op uw verlanglijstje dan moet u een keuze maken. Door toch een groter oppervlak te behandelen zou immers het resultaat per oppervlakte verminderen.

Voor de behandeling wordt de te behandelen zone opgemeten met een lintmeter. Afhankelijk van de zone worden één, twee of meerdere metingen gedaan.

Bij voorkeur, maar steeds na uw toelating, worden ook foto's genomen voor de eerste behandeling en na een aantal behandelingen.

Alegria Karien - Cryo 21 behandeling

Cryo 21 behandeling

De behandeling zelf duurt 20 tot 30 minuten. Er wordt een cellulitis crème of verstevigende crème aangebracht op de werkzone terwijl de behandelkop afkoelt tot de gewenste temperatuur.

Deze temperatuur is afhankelijk van de te behandelen zone en het beoogde resultaat (vetvermindering, versteviging, ...).

Eens de kop is afgekoeld start de uiteindelijke cryotherapie. De behandelkop wordt tegen de huid geplaatst en met zachte beweging wordt de huid, en dan vooral de onderliggende vetlaag, tegen de behandelkop geduwd.

Hoewel deze kop een temperatuur heeft onder nul, voelt dit zeker niet onaangenaam koud aan, integendeel. Deze behandeling is aangenaam en relaxerend.

Na de behandeling wordt de aangebracht crème verder ingemasseerd en wordt meteen de meting herhaald. Zo ziet u onmiddellijk het verkregen resultaat.

Alegria Karien - is Cryo 21 veilig

Is Cryo 21 veilig?

Een Cryo 21 behandeling is absoluut veilig!

Onderzoek heeft aangetoond dat vetcellen van nature kwetsbaarder zijn voor de effecten van koude dan de omliggende weefsels, en dat vetcellen op een veilige manier kunnen geëlimineerd worden zonder de huid te beschadigen.

Het selectieve effect treedt op omdat vetcellen waterhoudende cellen zijn en krystalliseren bij een temperatuur boven het vriespunt.

Met behulp van de Cryo21 kan vetweefsel op een veilige manier afgebroken worden terwijl de huid, spieren en zenuwen intact blijven.

Alegria Karien - hoe werkt Cryo 21

Hoe werkt Cryo 21?

Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en kan worden verminderd door goede voeding en voldoende bewegen.

De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor moeilijker aan is te pakken middels sport en gezonde voeding. Maar we willen er natuurlijk wel graag van af!

Cryolipolyse rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling, een methode met wetenschappelijk bewezen resultaat.

Dermatologen aan de prestigieuze Harvard Medical School (VS), Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson, ontdekten namelijk dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen, ze gaan dan kristalliseren.

Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryolipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.

Alegria Karien - resultaten cryo 21 behandelingen

Cryo 21 en Apopthose

Apoptose heet geprogrammeerde celdood.Elke cel bevat de mechanismen die apopthose mogelijk maken.

Als een cel signalen ontvangt die de cel tot apoptose dwingen, of als de cel zoveel schade heeft opgelopen dat verder bestaan niet mogelijk is, wordt een intracellulair mechanisme geactiveerd.

Dit mechanisme leidt uiteindelijk tot de afbraak van de cel.

Eenmaal de cel is afgebroken wordt deze via de natuurlijk weg uit ons lichaam verwijderd. De Cryo21 maakt gebruikt van de principe om de vetcellen af te breken en het lichaam opnieuw vorm te geven.

En zo kan jij weer uitpakken met een steviger en mooier gevormt lichaam dat ook nog eens gezonder is.

Ook zin gekregen in Cryo 21 behandelingen?

  Bel ons op 0475 61 07 77     of mail ons  

Uw Cryo 21 specialiste

Cryo 21 Wat zeggen onze klanten?

Ik ben gestart met een proefbeurt. Daarna enkele extra beurten en ten slotte voor de hele 10 behandelingen. Ik ben echt super blij met het resultaat. Vooral rond mijn heupen en buik. Dank je wel!

Veronique A.

Bedankt Karien, voor een mooi resultaat met slechts 4 behandelingen. Echt wel een aparte ervaring die Cryo 21. "warm" aanbevolen ;-)

Sandra D.W.

Deel je interesse op je favoriete platform